Kasdieninė malda

Dangiškasis Tėve,

Ačiū Tau už šią dieną ir už viską, ką Tu mums suteiki. Prašau Tavo vadovavimo ir stiprybės, kad galėčiau šią dieną gyventi pagal Tavo valią. Padėk man atlikti visus darbus su meile ir atsakomybė, ir tegu kiekviena mano mintis ir veiksmas atspindi Tavo šviesą ir meilę.

Suteik man išminties ir kantrybės, kad galėčiau spręsti šiandienos iššūkius su drąsa ir ramybe. Apsaugok mane nuo visų pavojų ir sunkumų, ir tegu Tavo taika ir džiaugsmas būtų su manimi visą dieną.

Padėk man būti maloniam ir supratingam kitų atžvilgiu, ir parodyk man, kaip galėčiau padėti tiems, kurie yra šalia. Prašau, kad Tavo meilė ir gailestingumas būtų mano gyvenimo vadovai ir kad galėčiau būti Tavo rankomis, nešančiomis gerumą į pasaulį.

Dėkoju Tau už Tavo nuolatinį rūpestį ir palaikymą, ir patikiu Tau savo dieną, mano darbus ir visus mano rūpesčius.

Amen.


Kasdienė malda prašo Dievo pagalbos ir vadovavimo, kad galėtume šią dieną gyventi pagal Jo valią ir atlikti darbus su meile ir atsakomybė. Ji prašo išminties ir kantrybės spręsti dienos iššūkius ir apsaugos nuo pavojų bei sunkumų. Malda siekia, kad Dievo taika ir džiaugsmas būtų su mumis visą dieną. Ji taip pat kviečia būti maloniam ir supratingam kitų atžvilgiu, prašant Dievo pagalbos, kad galėtume padėti tiems, kurie yra šalia. Galiausiai, ji dėkoja Dievui už Jo nuolatinį rūpestį ir patiki savo dieną, darbus ir rūpesčius.