Išlaisvinimo malda

Dangiškasis Tėve,

Aš ateinu pas Tave su širdimi, ieškančia išlaisvinimo ir ramybės. Prašau Tavo pagalbos, kad išlaisvintum mane nuo visų dvasinių ir emocinių sunkenybių, nuo baimių, įtampų ir priklausomybių, kurios mane slegia.

Šventasis Dieve, išlaisvink mane nuo visų neigiamų minčių ir jausmų, kurie trukdo mano dvasiniam augimui ir ramybei. Prašau Tavo šviesos ir meilės, kad ji nušviestų mano kelią ir padėtų man atsilaisvinti nuo visko, kas laikė mane suvaržytą.

Jėzaus Kristaus vardu, atiduodu Tau visas savo naštas ir rūpesčius, ir prašau Tavo išgelbėjimo. Padėk man atsikratyti visų vidinių skausmų ir nuodėmių, kurios trukdo mano tikėjimui ir ramybei.

Šventoji Dvasia, įkvėpk mane jėgų ir drąsos, kad galėčiau peržengti visas kliūtis ir susitikti su Tavimi naujame, išlaisvintame gyvenime.

Dėkoju Tau už Tavo gailestingumą ir meilę, kuri leidžia man tikėti, kad galiu būti išlaisvintas ir atnaujintas. Tegu Tavo valia vyksta mano gyvenime.

Amen.


Išlaisvinimo malda prašo Dievo pagalbos, kad būtų išlaisvinta nuo dvasinių ir emocinių sunkumų, tokių kaip baimės, įtampa ir priklausomybės. Malda prašo Dievo išlaisvinimo nuo neigiamų minčių ir jausmų, kurie trukdo dvasiniam augimui ir ramybei. Jėzaus Kristaus vardu išreiškiama viltis, kad Dievas pašalins vidinius skausmus ir nuodėmes, trukdančias tikėjimui. Malda prašo Šventosios Dvasios suteikti jėgų ir drąsos įveikti kliūtis ir gyventi išlaisvintą gyvenimą. Galiausiai, malda išreiškia dėkingumą už Dievo gailestingumą ir meilę, tikint, kad galima būti išlaisvintam ir atnaujintam pagal Dievo valią.