Jėzau, Tu atėjai gydyti

Jėzau, Tu atėjai gydyti

Jėzau, Tu atėjai į šią žemę gydyti tų, kurie Tau pasiveda tikėdami. Prašau Tave, jei nori, gali mane išgydyti, arba duok man jėgų iškęsti tą ligą.

Aš pavedu Tau visą save ir savo problemą kartu su skaudžia situacija, kuri ją sukėlė. Aš padedu ją prie Tavo Kryžiaus, pavedu Marijai, Tavo ir mano Motinai. Nenoriu daugiau rūpintis ir  pykti dėl panašių dalykų, supratau, kad jie man vidiniai ir fiziniai kenkia. Nuo šiol juos noriu patikėti Tau, kad manyje įvyktų Dievo valia.

Padėk man, Jėzau, naujai išgyventi savo gyvenimą, duok man savo ramybę; ne  gyvenimą be nerimo, bet tvirtumą gyventi be rūpesčių, nes jei pavedu juos Tau, esu tikras, kad Tu apie juos galvoji ir man leisi suprasti, ką turiu dėl Tavęs sakyti ir daryti.

Dabar prašau Tave, o Jėzau, pašalinti iš mano kūno visas ligos priežastis, kad ta kūno ir dvasios harmonija, kurią Dievas Tėvas yra sukūręs kiekvienam žmogui,  manyje atsigautų, ir aš galėčiau džiaugtis, nes Tu palietei mane, ir aš išgijau.

Jėzau, Tu esi su mumis  per visas dienas iki pasaulio pabaigos, Tu tai pažadėjai, todėl tikiu, kad  gydai mano sielą ir kūną. Dėkoju Tau, Jėzau, už Tavo begalinę meilę, dėkoju už tai, kad pasakei – prašykite, ir gausite. Dėkoju Tau, nes kai Tu ateini pas mane, aš jau nebesu toks kaip pirma ir žinau, Tu pradėjai mane gydyti, kad mano tikėjimas Tavimi padidėtų. Amen.