Tiesos knyga

Pranešimai gauti per Dieviškojo Gailestingumo Mariją

„Tiesos Knyga“ – tai įstabi dvasinė knyga, kurioje sutelkti pranešimai, gauti per Dieviškojo Gailestingumo Mariją, nuo 2010 iki 2015 metų. Šie pranešimai, kuriuos transliuoja regėtoja, yra gilių dvasinių išgyvenimų ir Dievo žodžio liudijimai, atskleidžiantys esminius tikėjimo ir išganymo aspektus.

Knygoje aprašytos Marijos patirtos vizijos ir apreiškimai prasideda nuo 2010 metų lapkričio 8 dienos, kai Marija pirmą kartą patyrė Dieviškąjį apsireiškimą. Šis įvykis buvo pradžia nepaprasto dvasinio kelio, kurio metu Marija gavo ir užrašė pranešimus, kuriuos vėliau patvirtino ir Jėzus Kristus bei kitos Šventumo figūros.

Marijos regėjimai ir pranešimai dažnai buvo pasakoti su švelnumu ir aiškumu, tarsi kalbant tiesiai iš Dievo širdies. Knygoje pateikiami ne tik pranešimai, bet ir regėtojos asmeninė patirtis ir jausmai, kurie padeda skaitytojui geriau suprasti, kaip Dievo žodis gali paliesti ir pakeisti žmogaus gyvenimą.

Knyga padalinta į įvairias dalis, atspindinčias skirtingus laikotarpius ir pranešimus. Nuo 2010 iki 2015 metų buvo gauti daug pranešimų, tačiau, deja, ne visi jų buvo išversti į lietuvių kalbą. Pranešimų turinys yra labai svarbus ir aktualus mūsų laikams, todėl skatinama prisidėti prie jų vertimo ir sklaidos. Knygoje galima rasti pranešimus, kurie buvo gauti kiekvienais metais, įskaitant visus svarbiausius momentus ir žinutes, kurias Dievas norėjo perduoti žmonijai.

Marija, būdama paprasta moteris ir keturių vaikų mama, per šiuos dvasinius apsireiškimus išgyveno didžiulį dvasinį atgimimą. Pranešimai, kuriuos ji gavo, ne tik išryškina Dievo meilę ir gailestingumą, bet ir įspėja apie laikų pabaigą ir Antikristo ateitį. Jėzus Kristus ir Mergelė Marija dalijasi su ja svarbiomis žiniomis, kurios skatina visus žmones apsivalyti ir atgailauti, kad galėtų patekti į naująją, Dievo pažadėtąją Rojų Žemėje.

„Tiesos Knyga“ siūlo skaitytojams ne tik intelektualinį suvokimą apie dvasines tiesas, bet ir asmeninį ir dvasinį augimą. Tai knyga, kuri ragina visus ieškoti Dievo ir kreiptis į Jį su tikėjimu bei pasitikėjimu, kad galėtume pasiruošti antrajam Kristaus atėjimui ir galutinėms išganymo galimybėms.

Jei norite prisidėti prie šių svarbių pranešimų vertimo į lietuvių kalbą ir jų sklaidos, kviečiame susisiekti su mumis. Kiekvienas indėlis padeda skleisti Dievo žodį ir paruošti pasaulį Jo grįžimui.

„Tiesos Knyga“ – tai unikalus ir reikšmingas dvasinis vadovas, kuris padės kiekvienam skaitytojui giliau suprasti Dievo planą ir pasiruošti amžinajam gyvenimui.