Knyga: 10 maldos dienų skaitiniai

„10 maldos dienų skaitiniai“ – tai knyga, parengta Generalinės Konferencijos tarnautojų skyriaus kartu su daktaru Frank Hasel. Ši knyga kviečia skaitytojus į ypatingą kelionę per maldą, siekiant atnaujinti savo santykius su Dievu ir stiprinti tikėjimą. Ji skirta asmenims, trokštantiems iš naujo atrasti maldos galią, susikaupti ir atgauti dvasinę jėgą.

Knygoje pateikiami dešimties dienų skaitiniai, kurie kiekvieną dieną susitelkia į skirtingą dvasinį aspektą. Pradėdami nuo paprastumo vertinimo iki dėkingumo ir ištvermės svarbos, šie skaitiniai kviečia skaitytojus ne tik giliau susimąstyti apie savo kasdienius veiksmus, bet ir skirti ypatingą dėmesį Dievo valiai jų gyvenime.

Knygos turinys:

  • 1 diena: Mažiau yra daugiau – kviečia pažvelgti į paprastumą kaip į būdą, per kurį galime priartėti prie Dievo.
  • 2 diena: Pavojus būti užimtam Dievo darbu – primena, kad užsiėmimas religiniais darbais neturi užgožti tikrojo ryšio su Dievu.
  • 3 diena: Laukimo palaiminimas – kalba apie kantrybę ir dvasinį augimą laukimo metu.
  • 4 diena: Paprasto gyvenimo laisvė – pabrėžia paprastumo vertę gyvenime, kuris skatina susikaupti ties svarbiausiais dalykais.
  • 5 diena: Dėmesio koncentracija į tai, kas svarbiausia mūsų maldose – moko, kaip svarbu nukreipti maldas į esminius dalykus.
  • 6 diena: Ištvermė, aistra ir atkaklumas – paragina tęsti maldą, net kai susiduriame su sunkumais.
  • 7 diena: Gerumo vertė – akcentuoja gailestingumą ir gerumą, kaip būtinas dorybes.
  • 8 diena: Dėkingumo vertė – primena apie dėkingumo svarbą kasdieniame gyvenime.
  • 9 diena: Šabo palaima – kviečia pasinaudoti Šabo diena kaip atokvėpio ir bendravimo su Dievu galimybe.
  • 10 diena: Turtėkite svarbiais dalykais – būkite virš kasdienybės – užbaigia kelionę, raginant koncentruotis į tai, kas iš tiesų svarbu gyvenime.

Ši knyga skirta ne tik asmeniniam skaitymui, bet ir grupiniams susitikimams, kurių metu bendra malda gali dar labiau sustiprinti tikėjimą. 10 maldos dienų skaitiniai taip pat ragina laikytis pasninko, kaip būdo susitelkti ir giliau išgyventi Dievo artumą. Per pasninką ir maldą kiekvienas kviečiamas atsidėti Dievui, atsisakant laikui netinkamų veiklų, tokių kaip socialiniai tinklai ar televizija, ir skirti daugiau laiko bendravimui su Dievu.

Šioje knygoje rasite praktinių patarimų, kaip įgyvendinti maldos susitikimus, ir Biblijos eilutes, skirtas kiekvienai dienai. Šventosios Dvasios vedami, galite patirti stebuklus, kaip daugelis, dalyvavusių šioje iniciatyvoje, kurie dalijosi savo išgyvenimais ir liudijimais apie Dievo darbą jų gyvenime.

Nemokamai atsisiųskite šią knygą PDF formatu ir pradėkite savo maldos kelionę jau šiandien!